Informatie    

  
 

 

Van der Pas & Partners B.V. is een kantoor gespecialiseerd in de aan- en verkoop van bijzondere woningen. Wij beschikken over de juiste kennis, vaardigheden, relaties en creativiteit(!) welke noodzakelijk zijn voor een succesvolle verkoop van uw woning.

Onze verkoopportefeuille bestaat uit eerste klas onroerend goed (veel in de stille verkoop) gesitueerd op zeer goede stand. Ons werkgebied voor verkoop is voornamelijk Helmond en aangrenzende gemeenten. Ons werkgebied voor aankoop is heel Nederland.

Onder bijzondere woningen verstaan wij niet alleen huizen in de hogere prijsklasse, maar ook huizen die bijzonder zijn door stijl, bouw, historie, gebruiksmogelijkheden of locatie.

Van der Pas & Partners is een vastgoed bemiddelingskantoor dat zich wil onderscheiden van bestaande makelaarskantoren. Door onze directe, accurate en persoonlijke aanpak en door ons te specialiseren in het hogere woningsegment, worden wij omringd door potentiele kopers en verkopers in dit segment. Onze activiteit bestaat alleen uit bemiddeling bij aan- en verkoop, volledig ten gunste van onze opdrachtgever. Om die reden doen wij niets met hypotheken, verzekeringen, bedrijfspanden enz.

Bent u in het bezit van een bijzondere woning en wilt u deze verkopen, of bent u juist op zoek naar een dergelijke woning, dan zou ik graag met u in contact willen komen.

Met vriendelijke groet,

Van der Pas & Partners